سالن‌های غذاخوری مشهد داوطلبانه تعطیل می‌کنند


15 اسفند 1398 - 22:12
147f2975ca
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکبابی‌ها، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد گفت: صنوف زیرپوشش این اتحادیه به منظور پیشگیری از شیوع کرونا واحدهای صنفی خود را داوطلبانه تعطیل می‌کنند.

حسن امیریان اظهار کرد: هیچیک از اعضای زیرپوشش این اتحادیه مجبور به تعطیلی نیستند اما با توجه به شیوع کرونا و کاهش مشتریان، دارندگان این واحدها خود به صورت داوطلبانه اقدام به تعطیلی می‌کنند.

وی افزود: علاوه بر آن صنوف زیرپوشش این اتحادیه به ملزومات پیشگیری و مقابله با کرونا از جمله تب سنج مجهز شده‌اند.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکبابی‌ها، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد بیان کرد: با توجه به پیشگیری و مقابله با کرونا شیوه‌نامه رعایت موارد بهداشتی به همه سالن‌های غذاخوری، چلوکبابی‌ها، آشپزخانه‌های مستقر در مشهد ارسال شده و صاحبان آنها موظف شده‌اند کارکنان خود را به دستکش، ماسک، کلاه و مواد ضدعفونی کننده تجهیز کنند.

امیریان تصریح کرد: آنان همچنین باید به طور مداوم محل کار خود را با مواد ضدعفونی کننده شست و شو داده و این مواد را در اختیار مشتریان قرار دهند.

وی با اشاره به وجود ۳۰ رستوران برند در مشهد ادامه داد: عمده صاحبان این رستوران‌ها وسیله تب سنج در محل کار خود قرار داده و افرادی را که در رستوران حضور می‌یابند از نظر داشتن علایم کرونا سنجش می‌کنند.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکبابی‌ها، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد گفت: به همه آنان توصیه شده است از ورود افراد دارای علایم سرماخوردگی از جمله تب به سالن‌های غذاخوری جلوگیری کنند.

امیریان تعداد واحدهای دارای پروانه کسب از این اتحادیه را یکهزار واحد ذکر کرد و افزود: صدور پروانه کسب برای ۲۰۰ واحد صنفی در دست اقدام است و ۳۰ تا ۵۰ واحد از این تعداد نیز غیرمجاز هستند که اخطار پلمب به آنها داده شده است.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکبابی‌ها، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد گفت: صنوف زیرپوشش این اتحادیه به منظور پیشگیری از شیوع کرونا واحدهای صنفی خود را داوطلبانه تعطیل می‌کنند.

پایگاه خبری مشهد فوری (mashhadfori.com)

147f2975ca
15 اسفند 1398 - 22:12

حسن امیریان اظهار کرد: هیچیک از اعضای زیرپوشش این اتحادیه مجبور به تعطیلی نیستند اما با توجه به شیوع کرونا و کاهش مشتریان، دارندگان این واحدها خود به صورت داوطلبانه اقدام به تعطیلی می‌کنند.

وی افزود: علاوه بر آن صنوف زیرپوشش این اتحادیه به ملزومات پیشگیری و مقابله با کرونا از جمله تب سنج مجهز شده‌اند.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکبابی‌ها، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد بیان کرد: با توجه به پیشگیری و مقابله با کرونا شیوه‌نامه رعایت موارد بهداشتی به همه سالن‌های غذاخوری، چلوکبابی‌ها، آشپزخانه‌های مستقر در مشهد ارسال شده و صاحبان آنها موظف شده‌اند کارکنان خود را به دستکش، ماسک، کلاه و مواد ضدعفونی کننده تجهیز کنند.

امیریان تصریح کرد: آنان همچنین باید به طور مداوم محل کار خود را با مواد ضدعفونی کننده شست و شو داده و این مواد را در اختیار مشتریان قرار دهند.

وی با اشاره به وجود ۳۰ رستوران برند در مشهد ادامه داد: عمده صاحبان این رستوران‌ها وسیله تب سنج در محل کار خود قرار داده و افرادی را که در رستوران حضور می‌یابند از نظر داشتن علایم کرونا سنجش می‌کنند.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکبابی‌ها، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد گفت: به همه آنان توصیه شده است از ورود افراد دارای علایم سرماخوردگی از جمله تب به سالن‌های غذاخوری جلوگیری کنند.

امیریان تعداد واحدهای دارای پروانه کسب از این اتحادیه را یکهزار واحد ذکر کرد و افزود: صدور پروانه کسب برای ۲۰۰ واحد صنفی در دست اقدام است و ۳۰ تا ۵۰ واحد از این تعداد نیز غیرمجاز هستند که اخطار پلمب به آنها داده شده است.

منبع: ایرنا